Projekt kuchni letniej KL7 Kuchnia letnia / Bud. gospodarczy SLN2155

Cena projektu: 1 300 zł

Masz pytania? Zadzwoń
71 715 20 60

pn-pt 8-22, sb-nd 10-18

Zamów rozmowę
Pow. użytkowa
21,79 m²
Wysokość budynku
4,47 m
Pow. zabudowy
59,95 m²
Kubatura
108 m³
Kąt nach. dachu
30°
Pow. dachu
49,5 m²

Opis projektu

KL7 kuchnia letnia z pom. gospodarczym, WC i tarasem. W przypadku ubiegania się o pozwolenie na budowę projekt nosi nazwą budynku gospodarczego.

Rzut kondygnacji projektu KL7 Kuchnia letnia / Bud. gospodarczy - Rzut parteru

1 biesiadzisko ogrodowe
16,1 m²
2 wc
1,7 m²
3 pom. gospodarcze
3,99 m²
4 taras
21,13 m²
razem
21,79 m²

Chcesz wprowadzić zmiany w tym projekcie?

Dowiedz się, jakie zmiany są możliwe na etapie adaptacji.

Bezpłatne dodatki do projektu

Analiza działkiSprawdź czy możesz wybudować ten projekt na swojej działce
Mapa budowy Sprawdź gdzie w Polsce budowany jest ten projekt

Technologia budowy domu

Technologia tradycyjna. ściany zewnętrzne nośne murowane grubości 25 cm. Wszystkie ściany wykonane pustaków ceramicznych. Więźba dachowa drewniana. Pokrycie dachu: stalowe panele dachowe.

Rekomendowani producenci

Informacje dodatkowe

Projekt stanowi aktualną i pełną dokumentację zawierającą część architektoniczno - budowlaną, konstrukcyjną wykonawczą, instalacji wewnętrznych, elektrycznych i teletechnicznych, charakterystykę energetyczną oraz uprawnienia projektantów. Dokumentacja zabezpieczona jest specjalną plombą, której usunięcie uniemożliwi jej zwrot. Zapraszamy do zamówienia przed zakupem rysunków szczegółowych projektu oraz analizy posiadanej działki w celu upewnienia się, że wybrany projekt domu idealnie na nią pasuje. Wymiana rozplombowanego projektu podlega opłacie manipulacyjnej w wysokości 100 zł. O szczegóły dopytaj w Centrum Obsługi Klienta.

Elewacje

Autor: PRO ARTE ARKADIUSZ WOCH, KRZYSZTOF BIODROWICZ SPÓŁKA JAWNA

Recenzje projektu KL7 Kuchnia letnia / Bud. gospodarczy

  – 0 głosów

Bądź na bieżąco z extra promocjami!

Zostaw nam swój adres e-mail, będziemy Ci wysyłać najlepsze okazje

Podstawowe informacje o przetwarzaniu Twoich danych osobowych