Projekty nawet 20% taniej  ✂️

Koniec oferty za:

00godz.

00min.

00sek.

Sprawdź

Projekt restauracji BR-111 KRG1170

Dodano!
Dodano!

Rzut parteru

  • 1. Taras
  • 2. Sala konsumentów
  • 3. Wc
  • 4. Kuchnia
  • 5. Zmywalnia naczyń stołowych
  • 6. Sanitariat personelu
  • 7. Pokój personelu
  • 8. Wiatrołap
  • 9. Korytarz
  • 10. Obieralnia jarzyn
  • 11. Magazyn produktów i półprefabrykatów
  • 12. Zmywanie naczyń kuchennych i piec c.o.
  • 13. Odkażanie jaj
  • 14. Środki czystości
  • Razem rzut parteru 0 m²

Projekt restauracji BR-111 KRG1170

Powierzchnia użytkowa: 100 m²
Pokoje (bez salonu): 0
Stanowiska garażowe: 0
Łazienki + toalety: 1
Kąt nachylenia dachu: 36°
Konstrukcja: Murowana

Projekt został
wycofany z oferty

W razie pytań prosimy o kontakt
z Centrum Obsługi Klienta
Konsultant Masz pytania?
Zadzwoń
71 715 20 60

pon.-pt. 8-21, sob. 9-17

Opłata za połączenie wg taryfy operatora.
Dokumentacja
projektowa zgodna z WT2021

Dokumentacja projektowa zgodna z WT2021

Zwrot 30 dni, wymiana 100 dni

100 dni na wymianę, 30 dni na zwrot

Gwarancja najniższej ceny

Gwarancja najniższej ceny

Bezpłatna dostawa

Darmowa dostawa paczkomatem lub kurierem

Bezpłatne pozwolenie na zmiany w projekcie

Bezpłatne pozwolenie na zmiany w projekcie

Rzut parteru - 0 m²

Rzut parteru projektu BR-111

Zapytaj, co możesz zmienić

  • 1. Taras
  • 2. Sala konsumentów
  • 3. Wc
  • 4. Kuchnia
  • 5. Zmywalnia naczyń stołowych
  • 6. Sanitariat personelu
  • 7. Pokój personelu
  • 8. Wiatrołap
  • 9. Korytarz
  • 10. Obieralnia jarzyn
  • 11. Magazyn produktów i półprefabrykatów
  • 12. Zmywanie naczyń kuchennych i piec c.o.
  • 13. Odkażanie jaj
  • 14. Środki czystości
  • Razem rzut parteru 0 m²

Przekroje

Przekrój pionowy
Autor: Studio Rutkowski

Dane techniczne projektu

Powierzchnie i wymiary Powierzchnie i wymiary

Powierzchnia użytkowa
Tooltip
Suma powierzchni wszystkich pomieszczeń mieszkalnych, pomniejszona o pow. garażu, kotłowni, strychu, piwnicy. Jest liczona w 100% dla pomieszczeń o wysokości powyżej 2,2 m, w 50% dla pomieszczeń o wys. 2,2-1,4 m i niewliczana dla niższych niż 1,4 m.

100 m²

Powierzchnia zabudowy
Tooltip
Powierzchnia zajmowana przez część na- oraz nadziemną budynku liczona, jako rzut pionowy budynku na działkę.

177 m²

Kąt nachylenia dachu
Tooltip
Nachylenie połaci dachu głównego podawane w stopniach. Uwaga! W niektórych projektach występuje więcej niż jedno nachylenie dachu.

36°

Wysokość budynku
Tooltip
Wysokość liczona od części budynku położonej najniżej przy powierzchni terenu do najwyższego punktu dachu (kalenicy) z wyłączeniem kominów.

5,90 m

Opis projektu

Pawilon gastronomiczny, wolnostojący, parterowy, niepodpiwniczony jest przeznaczony do wydawania około 50 posiłków na godzinę w trybie samoobsługowym i zatrudnia 3 osoby personelu. Dodatkową atrakcją dla gości jest samoobsługowy grill. Pawilon gastronomiczny może być wykorzystany jako restauracja przydrożna lub punkt jadalny w zespole campingowym.

Czytaj więcej

Polecani producenci

Bramy, okna, drzwi i ogrodzenia

tło producenta

Wiśniowski

Zobacz więcej

Prefabrykowane konstrukcje dachowe

tło producenta

WIĄZAR POLSKA

Zobacz więcej

Systemy kominowe i wentylacyjne

tło producenta

RAUCH

Zobacz więcej

Systemy okienne

tło producenta

VELUX

Sprawdź ofertę

Okna dachowe i markizy zewnętrzne

tło producenta

FAKRO

Zobacz więcej

Okna, drzwi, osłony przeciwsłoneczne

tło producenta

Aluprof

Sprawdź ofertę

Styropian, tynki, farby, kleje

tło producenta

Termo Organika

Poznaj super jakość
Zobacz więcej

Społeczność projektu restauracji
BR-111 w budowie

Dołącz do społeczności osób, które budują ten dom lub są zainteresowane jego budową.

  • Oglądaj zdjęcia z budowy
  • Zadawaj pytania
  • Wymieniaj się doświadczeniami

Opinie o projekcie restauracji BR-111

Ocena

Ten projekt nie ma jeszcze opinii, bądź pierwszy!

Dodaj opinię
REKLAMA
Zamknij