Projekt restauracji BR-111 KRG1170

Cena projektu: 2 625 zł

Masz pytania? Zadzwoń
71 715 20 60

pn-pt 8-22, sb-nd 10-18

Zamów rozmowę
Pow. użytkowa
100 m²
Wysokość budynku
6,09 m
Pow. zabudowy
177 m²
Kubatura
608 m³
Kąt nach. dachu
36°

Opis projektu

Pawilon gastronomiczny, wolnostojący, parterowy, niepodpiwniczony jest przeznaczony do wydawania około 50 posiłków na godzinę w trybie samoobsługowym i zatrudnia 3 osoby personelu. Dodatkową atrakcją dla gości jest samoobsługowy grill. Pawilon gastronomiczny może być wykorzystany jako restauracja przydrożna lub punkt jadalny w zespole campingowym.

Rysunki szczegółowe Sprawdź dokładne wymiary w projekcie

Rzut kondygnacji projektu BR-111 - Rzut parteru

1 taras
2 sala konsumentów
3 wc
4 kuchnia
5 zmywalnia naczyń stołowych
6 sanitariat personelu
7 pokój personelu
8 wiatrołap
9 korytarz
10 obieralnia jarzyn
11 magazyn produktów i półprefabrykatów
12 zmywanie naczyń kuchennych i piec c.o.
13 odkażanie jaj
14 środki czystości

Chcesz wprowadzić zmiany w tym projekcie?

Dowiedz się, jakie zmiany są możliwe na etapie adaptacji.

Bezpłatne dodatki do projektu

Przekrój pionowy

Przekrój pionowy projektu BR-111
Analiza działkiSprawdź czy możesz wybudować ten projekt na swojej działce
Mapa budowy Sprawdź gdzie w Polsce budowany jest ten projekt

Technologia budowy domu

Fundamenty: betonowe. Ściany: warstwowe z pustaków, ocieplone styropianem. Strop: płyta żelbetowa. Więźba: drewniana. Pokrycie blachą dachówkową.

Rekomendowani producenci

Autor: Rutkowski Tadeusz

Recenzje projektu BR-111

  – 0 głosów

Bądź na bieżąco z extra promocjami!

Zostaw nam swój adres e-mail, będziemy Ci wysyłać najlepsze okazje

Podstawowe informacje o przetwarzaniu Twoich danych osobowych